Offerte aanvraag
Klik hier om uw gepersonaliseerde offerte aan te vragen.
Toonzaal
 
WIJNEGEM:

NOPPE ZWEMBADEN
Krijgsbaan 36
2110 Wijnegem (Antwerpen)
Tel: 03/354 12 21
Fax: 03/354 23 21
BTW: 0880.260.152 

Klik hier voor onze openingsuren.

U kan ons altijd contacteren voor een afspraak buiten de kantooruren
per e-mail op tom@noppe.be.
Op zoek naar ideeën?
"DE ZONDAG" MAAKT REPORTAGE OVER NOPPE ZWEMBADEN

De krant De Zondag, een uitgave van Roularta, heeft een interview afgenomen over de bedrijfsactiviteiten van Noppe Zwembaden. Dit interview verscheen in het voorjaar van zomer 2008 en kan u hieronder nalezen.

Duurzaam investeren is kiezen voor kwaliteit!
 
Droom je al lang van een zwembad in je tuin en wil je een model met een goede prijs-kwaliteit-verhouding?
Dan ben je bij Noppe zwembaden in Wijnegem aan het juiste adres. Al meer dan tien jaar lang kan je bij dit installatiebedrijf van zwembaden terecht voor kwalitatieve zwembaden. Oprichter Jan Ponnet en huidig zaakvoerder Tom Noppe zorgen voor vakmanschap en een uitstekende dienstverlening.
“We mikken op privé-zwembaden en zijn vooral actief in Noord-Antwerpen”, vertelt Tom Noppe.  Degelijkheid, betrouwbaarheid, een goede prijs-kwaliteit-verhouding, een uitstekende service na verkoop en het maken van een realistische kostenraming zijn de troeven van Noppe Zwembaden.
 
Je kan hier terecht voor zowel bouwkundige baden als voor monoblok zwembaden. “Bouwkundige baden zijn de klassiek gemetste of volledig in beton volstorte baden. Het voordeel is dat je ze in verschillende afmetingen en dieptes kan krijgen, de doorlooptijd bedraagt echter zes tot acht weken. Monoblok zwembaden zijn al geplaatst op vijf werkdagen, maar je hebt iets minder vrijheid naar vormgeving en  afmetingen”.
 
Nieuw bij Noppe Zwembaden zijn de monoblok zwembaden in inox. “Die baden combineren de flexibiliteit van de bouwkundige zwembaden met het installatiegemak van de monoblok”.
 
De meest verkochte baden zijn echter de populaire Vita Pools baden, waarvan Ponnet Zwembaden hoofdverdeler voor de regio Antwerpen en Noorderkempen is. Het VITA POOLS bad is een  standaardconcept van een in België geproduceerd monoblok zwembad dat voldoet aan 80% van de vraag van de hedendaagse consument:  9m55 x 4m x 1m50, inbegrepen automatisch Thermisch issolerend en hagelvrij rolluik, Romeinse trap, filter met waterpomp en granieten boordstenen rondom het bad. Dit alles tegen een promotieprijs van slechts 31.500€ - excl. BTW – en dit volledig geplaatst, inclusief een fabriekswaarborg van 10 jaar. Optioneel is er eveneens automatische waterbehandeling en verwarming verkrijgbaar..  
 
 
RENOVATIE
 
Bij Noppe Zwembaden kan je terecht voor nieuwbouwprojecten die sleutel op het bad bieden, maar ook voor renovaties van een bestaand zwembad kan je hier terecht. “Er zijn veel mensen die een huis kopen met een zwembad dat te groot of te diep is of te duur om te onderhouden. Wij kunnen zwembaden onder meer kleiner maken, verdiepen of minder diep maken, de binnenkleding vervangen of andere gewenste aanpassingen realiseren. We maken van iets oud en lelijk terug een prachtige ontspanningsruimte!”.
 
Noppe Zwembaden renoveert je zwembad tot een pareltje.
 

CITY POOL GARDEN CONCEPT
 
Wil je de stadstuin omtoveren tot een oase van genot ? Neem je na een vermoeiende dag op het werk graag een verfrissende duik in het zwembad ? Overweeg dan zeker het CityPoolGarden concept en kies voor een zwembad op maat van uw tuin. Dit totaalconcept zorgt voor een prachtige mix van design, zwembadtechniek en tuinarchitectuur, zodat je tuin helemaal tot leven komt en je er optimaal van kunt genieten. CityPoolGarden biedt je een uitgebreide keuze aan verschillende materialen, planten, zwembadtypes en whirlpools. Bovendien staat de jarenlange ervaring van een gespecialiseerd team garant voor een perfecte afwerking. Met dit concept won Noppe Zwembaden in 2006 een bronzen medaille voor Belgische zwembadbouwer.
 
“We kunnen eventueel ook zorgen voor een poolhouse, sauna of een spa. The sky is hier werkelijk the limit”.
 
 
GEKWALIFICEERD PERSONEEL 

Noppe Zwembaden beschikt over een professioneel en gespecialiseerd team. Er wordt heel wat geïnvesteerd in opleidingen en workshops, zodat het personeel van een kwalitatief hoogstaand niveau is en voortdurend op de hoogte is van de laatste nieuwe trends.


DIENST NA VERKOOP
 
Noppe Zwembaden staat niet alleen garant voor een perfecte realisatie, maar biedt ook een uitstekende na-service. De dienst na-verkoop wordt volledig in eigen beheer uitgevoerd en biedt een oplossing voor al je problemen.
 
“Als er problemen zijn met het water, kan dat veel kapot maken. Wij hebben een heel goede kennis van waterbehandeling en kunnen een wateranalyse uitvoeren. Op die manier kunnen we de klant een uitgebreid verslag geven en we kunnen advies geven om al hun problemen op te lossen.
 
”Bovendien werkt het bedrijf hoofdzakelijk met Belgische fabrikanten en leveranciers. “Daardoor is levertermijn van eventuele onderdelen die stuk zijn korter en dat zorgt voor een betere na-service”.
Terug naar het overzicht
 
Nieuws
SUPERPROMOTIE "SLEUTEL OP HET BAD"
... van Full Vinylester zwembaden met nu extra voordelige voorwaarden; ...
TEVREDENHEIDSONDERZOEK 2016 bij de LPW GOLD VERDELERS: DANK AAN ONZE KLANTEN!
LPW FULL VINYLESTER POOLS streeft naar een kwalitatief product en ...
DE ULTIEME AUTOMATISATIE VAN UW WATERBEHANDELING & VOLLEDIG ZWEMBADBEHEER OP AFSTAND!
Ontdek het Intellipool systeem van Pentair: een ongekende wereld van ...
LEVERING VAN ONDERHOUDS-PRODUCTEN AAN HUIS
Wij leveren GRATIS (*) uw zwembadproducten en toebehoren aan huis. Bestellen ...
NOPPE ZWEMBADEN