Offerte aanvraag
Klik hier om uw gepersonaliseerde offerte aan te vragen.
Toonzaal
 
WIJNEGEM:

NOPPE ZWEMBADEN
Krijgsbaan 36
2110 Wijnegem (Antwerpen)
Tel: 03/354 12 21
Fax: 03/354 23 21
BTW: 0880.260.152 

Klik hier voor onze openingsuren.

U kan ons altijd contacteren voor een afspraak buiten de kantooruren
per e-mail op tom@noppe.be.
Op zoek naar ideeën?
ZWEMBADEN SPECIAL INTERVIEWT NOPPE ZWEMBADEN

Zwembaden Special Magazine, een uitgave van Sanoma magazines, heeft een interview afgenomen over de bedrijfsactiviteiten van Noppe Zwembaden. Dit interview verscheen in de publicatie van zomer 2008.

Tekst: Bert De Pau - EPN INTERNATIONAL

Fotografie: Noppe Zwembaden

 

Resoluut gekozen voor kwaliteit

Omdat er heel veel verschillende soorten zwembaden bestaan, komt het er als zwembadbouwer op neer om op tijd een concrete keuze te maken. Oprichter Jan Ponnet en huidig zaakvoerder Tom Noppe van Noppe Zwembaden kozen doelbewust voor ‘het betere zwembad’. “Wie door ons een zwembad laat plaatsen, weet dat hij een zwembad krijgt dat kwalitatief goed in elkaar zit en dat tegelijkertijd gezien mag worden”, klinkt het.

Wie op bezoek wil komen bij Noppe Zwembaden, hoeft niet lang te zoeken. De toonzaal ligt vlak tegenover het Wijnegem Shopping Center, een van Vlaanderens bekendste winkelcentra. Het is in die toonzaal dat we Tom Noppe ontmoeten om het verhaal van zijn zaak te laten doen. “Momenteel zorgen wij voor zowel bouwkundige baden als monoblocks”, vertelt Tom. “In de beginperiode plaatsten wij ook prefab-baden, maar daar zijn we vanaf gestapt. In absolute aankoopprijs zijn die weliswaar goedkoper, maar qua levensduur komen ze niet in de buurt van polyesterbaden en betonbaden. De zwembaden die wij leveren, zijn een investering voor het leven.”

Mee evolueren

Noppe Zwembaden hecht veel aandacht aan de opleiding van het personeel. “We hebben oog voor alle facetten”, aldus Tom. “Onze personeelsleden nemen ook regelmatig deel aan workshops. Op die manier kan ons bedrijf voortdurend mee evolueren met de nieuwste technieken en trends. Het geeft ons tegelijk de mogelijkheid om een goede dienst na verkoop te garanderen, waardoor de klanten ook na de plaatsing zorgeloos kunnen blijven genieten van hun zwembad.”

Totaalprojecten

Doordat Noppe Zwembaden zo goed op de hoogte is van wat reilt en zeilt op de zwembadmarkt, beperkt de firma zich niet louter tot het ontwerp en de plaatsing van de baden. “We staan altijd klaar om de mensen deskundig advies te geven over zaken waar ze op voorhand niet meteen bij stilstaan”, legt Tom uit. “Hebben ze in hun tuin bijvoorbeeld wel de juiste voorzieningen voor een zwembad? Willen ze een automatische waterbehandeling met het uiterst efficiënte vloeibare chloor eventueel in combinatie met UV behandeling en ionisator? Willen ze een poolhouse en, zo ja, hoe moet dat er precies uitzien?” “Wij realiseren niet zomaar zwembaden, maar echte totaalprojecten”, vult Tom aan. “We werken met vaste Belgische leveranciers en doen alles in eigen beheer. Zo nemen we in feite de taak van coordinator op ons en heeft de klant maar één aanspreekpunt nodig.”

Kleine zwemparadijsjes

Een belangrijk onderdeel van het advies is het uit de wereld helpen van bestaande vooroordelen. Een mooi bewijs daarvan is het unieke concept City Pool Garden, dat komaf maakt met de gedachte dat een zwembad in een kleine stadstuin onmogelijk is. “Samen met een tuinarchitect zoeken we naar een manier om sombere stadstuintjes – waar voorheen niks mee gedaan werd – om te toveren tot kleine zwemparadijsjes door design, water en groen optimaal te combineren”, verklaart Tom. “Het is het bewijs dat een esthetisch mooi zwembad ook perfect mogelijk is op een beperkte ruimte.”

Oud wordt nieuw

Noppe Zwembaden houdt zich niet uitsluitend bezig met gloednieuwe zwembaden. Ook renovaties van bestaande projecten behoren tot hun mogelijkheden. Zwembaden van enkele tientallen jaren oud worden op die manier klaargestoomd om een nieuwe generatie probleemloos te overleven. Want dat blijft volgens Tom hét uitgangspunt van Noppe Zwembaden: “Onze zwembaden zijn niet de allergoedkoopste van de markt, maar ze zijn een eenmalige investering waar u uw hele leven lang van kunt genieten.”

Terug naar het overzicht
 
Nieuws
SUPERPROMOTIE "SLEUTEL OP HET BAD"
... van Full Vinylester zwembaden met nu extra voordelige voorwaarden; ...
TEVREDENHEIDSONDERZOEK 2016 bij de LPW GOLD VERDELERS: DANK AAN ONZE KLANTEN!
LPW FULL VINYLESTER POOLS streeft naar een kwalitatief product en ...
DE ULTIEME AUTOMATISATIE VAN UW WATERBEHANDELING & VOLLEDIG ZWEMBADBEHEER OP AFSTAND!
Ontdek het Intellipool systeem van Pentair: een ongekende wereld van ...
LEVERING VAN ONDERHOUDS-PRODUCTEN AAN HUIS
Wij leveren GRATIS (*) uw zwembadproducten en toebehoren aan huis. Bestellen ...
NOPPE ZWEMBADEN