Offerte aanvraag
Klik hier om uw gepersonaliseerde offerte aan te vragen.
Toonzaal
 
WIJNEGEM:

NOPPE ZWEMBADEN
Krijgsbaan 36
2110 Wijnegem (Antwerpen)
Tel: 03/354 12 21
Fax: 03/354 23 21
BTW: 0880.260.152 

Klik hier voor onze openingsuren.

U kan ons altijd contacteren voor een afspraak buiten de kantooruren
per e-mail op tom@noppe.be.
Op zoek naar ideeën?
NIEUWS
 
UW PROJECT TOEVERTROUWEN AAN EEN ERKEND LID VAN DE BSPA!
U vertrouwt uw project toe aan een lid van de BSPA (Belgian Pool Association). Zo bent u zeker dat uw project verloopt met eerbied voor wetgeving en regels; kortom een zorgeloos zwembadproject! Ook in 2017 heeft Noppe Zwembaden het vereiste attest hieromtrent bekomen. .meer...
 
TEVREDENHEIDSONDERZOEK 2016 bij de LPW GOLD VERDELERS: DANK AAN ONZE KLANTEN!
LPW FULL VINYLESTER POOLS streeft naar een kwalitatief product en een kwalitatieve dienst na verkoop. In dit kader werd een enquête georganiseerd bij 120 klanten die een beoordeling gegeven hebben over het geplaatste zwembad, de doorlooptijd van de werf en de dienst na verkoop. Uit dit onderzoek bleek de allerhoogste tevredenheid van elk zwembad dat we geplaatst hebben. Wij willen onze klanten dan ook uitdrukkelijk bedanken voor de medewerking aan deze enquête en de positieve feedback!
 
DE ULTIEME AUTOMATISATIE VAN UW WATERBEHANDELING & VOLLEDIG ZWEMBADBEHEER OP AFSTAND!
Ontdek het Intellipool systeem van Pentair: een ongekende wereld van comfort voor het beheer van uw zwembadinstallatie! Het systeem zorgt voor een zo laag mogelijk chemicaliën verbruik evenals het laagst mogelijke energieverbruik van uw zwembadinstallatie: hiermee alleen al kan u tot 1.217€ per jaar besparen op de energierekening van uw zwembad! Bovendien beheert u van éénder waar ter wereld uw zwembadinstallatie en wordt u per e-mail verwittigd wanneer uw aandacht vereist is (vb. bus chloor of pH- is leeg, backwash moet uitgevoerd worden, ...). Het pakket omvat tevens een handige display die u in huis op een gewenste plaats kan zetten (draadloos) met alle informatie over het zwembad!
 
LEVERING VAN ONDERHOUDS-PRODUCTEN AAN HUIS
Wij leveren GRATIS (*) uw zwembadproducten en toebehoren aan huis. Bestellen kan via onze webwinkel, per e-mail (info@noppe.be) of telefonisch (03/354 12 21). Klik op onderstaande link voor meer info:
 
GEEN VERGUNNING MEER NODIG VOOR HET PLAATSEN VAN EEN ZWEMBAD?
Tot 2010 mocht een zwembad (zwemoppervlakte) slechts 30m² groot zijn voor het plaatsen van een zwembad zonder bouwvergunning. Het indienen van een eenvoudige bouwaanvraag volstond maar was toch een procedure die tot 120 dagen in beslag kon nemen. Wij mochten in deze periode niet constateren dat dergelijke aanvragen negatief terugkwamen en waren dan ook bijzonder verheugd te mogen vernemen dat deze overbodige administratie weg gevallen is (sinds 01/12/2010) voor alle zwembaden tot 80m².
 
BEZOEK ONS LPW FULL VINYLESTER, model CARRE DEMO ZWEMBAD!
Volgende zomer zwemmen aan een aantrekkelijke prijs? Dat kan!
 
Nieuws
SUPERPROMOTIE "SLEUTEL OP HET BAD"
... van Full Vinylester zwembaden met nu extra voordelige voorwaarden; ...
TEVREDENHEIDSONDERZOEK 2016 bij de LPW GOLD VERDELERS: DANK AAN ONZE KLANTEN!
LPW FULL VINYLESTER POOLS streeft naar een kwalitatief product en ...
DE ULTIEME AUTOMATISATIE VAN UW WATERBEHANDELING & VOLLEDIG ZWEMBADBEHEER OP AFSTAND!
Ontdek het Intellipool systeem van Pentair: een ongekende wereld van ...
LEVERING VAN ONDERHOUDS-PRODUCTEN AAN HUIS
Wij leveren GRATIS (*) uw zwembadproducten en toebehoren aan huis. Bestellen ...
NOPPE ZWEMBADEN